Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Hoe te verwijderen Router Burn Marks in Cherry Wood

Cherry is een houten vooral gevoelig voor het verbranden vanwege de dichtheid en de olie die het bevat. De overmatige warmte die door een router beetje zoals het verwijdert hout bladeren brandvlekken op het werkstuk . Zelfs scherpe , zal carbide stukjes kers verbranden. Sommige houtbewerkers gebruiken vliegtuigen op vlakke oppervlakken - zoals afschuiningen - of schrapers en bestanden op randen met gebogen profielen . Die methoden zijn gevoelig voor fouten , en je kan ook diep ingesneden , verpest de routered profiel . Schuren is tijdrovend , maar het geeft een betere controle en biedt betere resultaten . Wat je nodig hebt
Schuurpapier
Schuren blokken
Toon meer instructies
1

Kies een schuurpapier korrel . Hoe hoger het getal , hoe fijner het schuurpapier . Bijvoorbeeld , een 80 - korrel grof en krassen meeste houtsoorten ook al is in staat om de meest materiaal. Een 220 - grit schuurpapier is ontworpen voor afwerking schuren , het verwijderen van zeer weinig hout. Kies iets er tussen in , zoals 120 - korrel of 150 - schuurpapier om te beginnen . Kopen van 2

Wikkel het papier om een blok hout dat het spiegelbeeld van de router snijden je gemaakt lijkt. Een concave rand op het blok past een ronde meer dan gesneden . Een afgeronde rand op het blok past in een inham profiel .
3

Zand de routered profiel met behulp van vloeiende bewegingen in de richting van de houtnerf . Niet naar beneden te dragen op het hout . Gewoon laten het schuurpapier om het werk te doen . Blijven schuren totdat de brandplekken verdwijnen .
4

Wikkel een fijnere korrel schuurpapier rond dezelfde blokken . Licht lopen het schuurpapier over het profiel om krassen achtergelaten door de grovere papier te verwijderen .
5

Voer de geprofileerde rand terug door de router opnieuw alleen als je genoeg materiaal om mee te werken , en als je geen vooruitgang boeken met het schuurpapier . De kers kan nog steeds branden , maar het kan minder verbrandingen dan het deed met de eerste pas te ontvangen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002027572.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.