Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Building Designs >> Content

Hoe maak je een huis in Mesa , Arizona Zoek

Er zijn tal van huizen in Mesa , Arizona , als je in de markt bent voor een. Volgens de Conventie en Toeristenbureau van de stad , deze uitgestrekte woestijn gemeenschap gelegen net buiten Phoenix heeft meer dan 450.000 inwoners en is een van de grootste voorsteden steden in de natie . Mesa heeft de staat de grootste openbare school district en 16 hogescholen of plaatsen van hoger onderwijs . Zonnig weer Mesa , opgeleide beroepsbevolking , economische diversiteit en de nabijheid van prachtige parken en natuurgebieden maken het een wenselijke plek om te live.Things je nodig hebt
Mesa Stadsplan
krant vastgoed sectie
< br > Toon meer instructies
1

Pinpoint een prijsklasse . Mesa is ongeveer de grootte van een grote stad , en er zijn eigenschappen er voor lage inkomens singles , rijke families , gepensioneerden met een vast inkomen en iedereen daar tussenin . Volgens Oplossingen Real Estate , de huizenprijzen in Mesa momenteel variëren van ongeveer $ 89.000 voor een stacaravan om $ 4.200.000 voor een 7300 vierkante meter eengezinswoning die werd gebouwd in 2009 en heeft zes slaapkamers . Kopen van 2

Woon open huizen . Lokale kranten , met name die wekelijks vastgoed secties hebben , moeten aankondigingen voor komende opendeurdagen hebben . Van plan om te kijken naar verschillende huizen in uw prijsklasse in de loop van een weekend , en probeer zo veel mogelijk verschillende wijken te bezoeken mogelijk .

Rijd
3 rond de stad. Als je eenmaal hebt gekeken naar huizen in uw prijsklasse en versmald uw lijst tot een paar keuzes, is het belangrijk om ook te beslissen welke buurt is het beste bij u past . Na het rijden een paar blokken van het huis, kunt u zien of er potentieel gevaarlijke buurten in de buurt. Je moet jezelf vertrouwd te maken met de belangrijkste wegen van de gemeenschap . Kijk voor parken , winkels pleinen en scholen . Hier krijg je een gevoel van de verkeerspatronen . Observeer hoe vele andere eigenschappen zijn te koop in de gemeenschap , en erachter te komen hoeveel ze voor de verkoop .
4

Bezoek lokale makelaars en bezoek websites als Solutions Real Estate, Trulia.com en Zillow.com . Als uw open huis tour niet genoeg keuzes , agenten of online real -estate services kunt extra lijsten bieden, op basis van uw gewenste prijsklasse , buurt en type woning .
< Br produceren >
From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-designs/1002115649.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.