Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een Soffit Duct

? Hoewel sommige binnendozen heel decoratief kunnen zijn , deze gebieden van luchtruimten een functioneel doel ook. Een van die doelen is om te fungeren als een kleine partitie waar leidingwerk verbergt . Vaak als het toevoegen van een verwarmings-of koelsysteem , is een koof gebouwd om rond te wikkelen en te verbergen kleine metalen doorgangen die nodig zijn om te circuleren verwarmde of gekoelde lucht . Geen verwarming /koeling systeem is compleet zonder een terugkeer lucht systeem om lucht naar de oven of condensor . Soffits kan in dit verband ook. Algemene omschrijving

Soffit heeft een interessant woord oorsprong. De term komt uit de 17e-eeuwse Italiaanse woord voor plafond , " soffita . " Meer specifiek soffita en de mannelijke vorm , soffitto , zijn een combinatie van twee Latijnse wortels , "onder" en " vast ". Deze gecombineerde betekenis , " onder vast , " past het moderne gebruik zeer goed , voor binnenwanden worden vaak geïnstalleerd net onder interieur plafonds en exterieur dakrand. Soms is de lucht in deze plaatsen blijft staan ​​, maar meer en meer , architecten en verwarming /koeling specialisten gebruiken deze ingesloten passages als tunnels voor stromen van bewegende lucht .
Hete lucht en Cold Air Return
verwarmingssystemen

In de meeste geforceerde lucht , metalen koker werk verbonden aan de oven wordt gerouteerd naar verschillende kamers en verwarming ventilatieopeningen. Vele malen binnenwanden zijn opgebouwd rond metalen leidingen op de lelijke warmte geleiders verbergen. Dit soort koof meestal is gebouwd met een houten frame , bedekt met gips en geschilderd om de kleur van de muren en het plafond passen . Niet alleen heeft deze structuur verbergt de metalen , maar het biedt een dode lucht ruimte rond het kanaal , die isolatie waarde toevoegt .
Cold Air retourneren

druk te handhaven , een oven of een condensator nodig heeft om koelere lucht te trekken door het huis en in de centrale unit . Lege binnenwelvingen goed functioneren met deze taak omdat ze op verschillende plaatsen in het huis kan worden geplaatst om koelere lucht terug te keren naar de oven . Omdat warme lucht stijgt en koude lucht regelt, zijn veel rendement ventilatieopeningen gelegen op of nabij de vloer . Soms is deze beweging van de lucht wordt geholpen door de strategische plaatsing van afzuigventilatoren die aan en uit te schakelen als de noodzaak zich voordoet .
Oude Huizen

In een nieuw huis , architecten en vakman vaak samenwerken om een ingebouwde verwarming /koeling systeem dat goed verborgen binnen de structuur te creëren . Een oud huis is een ander verhaal , omdat het oorspronkelijke ontwerp werd zelden bedoeld om een ​​geforceerde lucht verwarming en koeling systeem te houden . Wanneer achteraf een van deze oude juweeltjes , het doel is niet alleen om de geforceerde lucht in evenwicht met de terugkeer , maar om het kanaal werk zo onopvallend mogelijk te maken. Dit is waar koof kanalen zijn het meest nuttig en soms voor de hand liggende .

Hoe naar Kasten Tussen Studs Build

Onvoldoende opslag is een veel voorkomend probleem voor huiseigenaren , maar het kan worden verlicht door het bouwen van kasten tussen de muur studs . Door het bouwen van uw kabinet rechtstreeks in de muur , hoef je niet vloeroppervlak verliezen. Het bouwen van uw eigen kasten kunnen ook een minder dure optie dan de aanschaf van nieuwe meubels zijn. Bij het bouwen van uw eigen kasten , kunt u de a

Meer dan ooit