Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Building Designs >> Content

Hoe maak je een Herladen Table

Geef jezelf een stevige en eenvoudige werkruimte voor al uw - geweer herladen gereedschappen en benodigdheden . A -gun herladen bank is vergelijkbaar met de meeste werk tafels en banken . Het wordt vaak met behulp van standaard grenen hout gebouwd en heeft een wand achter de tafel die ongeveer 2 meter stijgt voor opknoping benodigdheden zoals hamers , tangen en schroevendraaiers . De top tot herladen tafels wordt vaak gemaakt van stevige multiplex dus herladen gereedschappen kunnen veilig worden gemonteerd it.Things Je
Meetlint
4 grenen planken , 2 Need bij 4 bij 43 centimeter Goedkope 4 grenen boards, 2 bij 4 bij 20 centimeter
2 grenen planken , 4 bij 4 bij 31 inch
Pegboard , 1/2 inch , 43 bij 55 centimeter
Multiplex, 3/4 inch , 23 bij 43 centimeter < br > Multiplex, 3/4 inch , 23 bij 36 centimeter
Schroef pistool
54 houten schroeven , 3 inches
Toon meer instructies
1

Set van twee 43 - inch platen op de rand en parallel. Space ze 20 cm uit elkaar en stel twee 20 - inch platen onderling loodrecht , afstand 40 cm uit elkaar . Schroef door de 43 - inch platen en in de uiteinden van de 20 - inch boards . Herhaal deze stap dus heb je twee rechthoekige frames. Kopen van 2

Plaats de twee frames rechtop zodat ze rusten op een van hun 43 - inch platen , parallelle en 24 centimeter uit elkaar . Lag een 31 - inch aan de binnenkant van de onderste twee hoeken , zodat de uiteinden van deze platen zijn gelijk met de buitenranden van de frames. Schroef door de 20 - inch platen en in de 31 - inch platen met behulp van acht schroeven voor elk bord .

Leg 3 de pegboard op de top van de twee frames , zodat een van de 43- inch randen gelijk ligt met een van de frames . Het frame dat het gelijk ligt met de onderkant van het herladen tabel . Schroef de pegboard om de frames in deze positie met vier schroeven voor elk frame .
4

Draai het herladen tafel kader rechtop en zet je 43- inch multiplex op de bovenkant van de bovenste frame zodat de randen zijn flush . Schroef de multiplex beneden met acht schroeven . Zet de 36 - inch multiplex op het onderste frame zodat de randen zijn flush en schroef het aan de 43- inch platen met behulp van zes schroeven .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-designs/1002115143.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.