Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rustic Stairs Build

Trap gemaakt van rustiek hout of artistieke materialen kunnen een high-end berg geven chalet meer ambiance . Met behulp van logboeken zonder schors , beren en herten gesneden uit metaal voor baluster gebieden en snijd steen voor vloeren die landingen vormt wordt steeds vaker in vakantiehuizen en lodges . U wilt een trap die een centraal punt creëert creëren . Detailontwerp planning zal een beter resultaat opleveren ; hoeft rustieke trappen niet bouwen in een willekeurige mode . Envision Stair onderdelen

Inzicht in de fundamentele onderdelen van de trap helpt . Bijvoorbeeld , worden de cut " zaagtand " zijden die elke stap houden stringers genoemd . Elke trap zal twee stringers die zich uitstrekken van de bodem van de eerste kamer naar de bovenste verdieping van een bovenste ruimte nodig . Stringers kan zich ook uitstrekken tot een of meer landingen tussen twee verdieping niveaus . Stappen waar de voet hits " treden . " Worden genoemd Het plannen van onregelmatige boards of half logs om deze fundamentele onderdelen van de trap te construeren zal kerven , houten pennen of metalen hardware nodig .
Met Gedroogde Wood

Ontwerp trappen met oude hout. U moet hout of logs die zijn kunstmatig gedroogd om kromtrekken te voorkomen kopen. Nieuw hout zal buigen en vervormen . Als u wilt knoestige grenen planken te installeren voor trapbomen , koop raad dat ongeveer zijn 3 -by - 12 inch. Het kopen van kant en klare borden is makkelijker dan het snijden van uw eigen , hoewel je boards of hout gesneden uit hout op uw eigen grond kunt gebruiken als u goed te laten het hout leeftijd . Half - logs maken goede traptreden als je ze installeert met de platte , de gesneden kant naar boven gedraaid .
Incorporate alternatieve materialen

Rustieke materialen kunnen metaal en rots materialen . Als u van plan om rustieke leuningen toe te voegen , kunt u gebruik maken van ronde houten palen of ontwerpen gesneden uit metaal in waar balusters ( kleine verticale steunpalen ) normaal fit te vullen . Foto balkon reling in een chalet dat een rij van metalen staven geïnstalleerd tussen de overhand spoor en lagere voet rail die zichtbaar is vanaf de kamer beneden zijn heeft . Gladde rivier rotsen en gesneden stenen kan steunpalen vormen voor rustieke trappen binnen of buiten .
Plan Creative Touches

Gerecycleerd en gevonden voorwerpen goed te werken . U kunt oude planken en accessoires gebruiken van vintage trappen naar rustieke trap te construeren . Materialen zoals leer , baksteenbetonmolens en bamboe kan in trap ontwerp worden opgenomen. Stukken van boomstammen , schors en oude kasten zullen creatief te passen in baluster secties van rustieke trappen . Wenteltrappen lenen zich voor materialen voor leuningen die enigszins buiten het gewone .
In Beschermende Sealants

Investeer tijd in beschermende afwerking . Rustieke trappen kunnen meestal meer poreus hout of kwetsbare stukken dan trappen gemaakt van afgewerkt loopvlakken en balusters , bijvoorbeeld. Aanvoer van gesneden stenen zal een gemetselde kit nodig om de stenen te beschermen tegen vlekken en water over de jaren . Polyurethaan biedt solide bescherming voor trappen en leuningen .

De juiste hoogte van Mantels

De mantel dient als decoratieve plank ruimte boven een open haard. Terwijl de plank grotendeels decoratief, het is deel van de vergadering en van de veiligheidsvoorschriften . Bouwers moeten aan de eisen van de National Fire Protection Association normen stroom te volgen op het moment van de bouw. De normen detail de afstand tussen de mantel en de open haard verbrandingskamer of brand doos . Deep

Meer dan ooit