Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> badkamers >>

Hoe om te veranderen van Toiletpapier & Handdoekhouders in een Badkamer

Soms is een handdoek of wc-papier houder losraakt en zal de muur vallen als er gewicht op wordt geplaatst . Het is belangrijk om de ankers voor deze badkamer accessoires te vervangen wanneer ze voor het eerst los gaan zitten om te voorkomen dat ze te trekken uit brokken van gipsplaten en gips als ze vallen . Toiletpapier houders loskomen van het veranderen van de rol vaak omdat de bar moet worden geschoven tussen het einde berichten. Handdoek bars komen te zitten vanwege het gewicht met natte handdoeken of op hen geplaatst als de staven ten onrechte worden gebruikt als handgrepen . Wat je
schroevendraaier
schroefpluggen
Rubberhamer
Accuboormachine
1/4-inch boor
schroevendraaier nodig bit
6 -inch lang , 1 -by - 4 - inch board
Zes 1 - inch schroeven
Wasmachines
Toiletpapiertang
Handdoekhouder
Toon meer instructies
Toiletpapier en Handdoekhouders op Wall

1

Verwijder de oorspronkelijke toiletpapier of handdoekbar van de wand door het verwijderen van de stelschroef aan de onderkant van de plaat of de twee schroeven aan de bovenkant van de plaat met een schroevendraaier . Dit brengt de post van de plaat .

Verwijder Pagina 2 de plaat uit de muur door het losdraaien van de twee schroeven verankerd in de muur met behulp van een schroevendraaier .
3

Trek de ankers van de muur met het uiteinde van de schroevendraaier . Als de ankers niet gemakkelijk zal komen , duw ze in de muur en laat ze in de ruimte vallen tussen de muren.
4

Plaats nieuwe ankers in de muur , met behulp schroefpluggen en een rubberen hamer als de pasvorm is strak . De schroefpluggen beter werken dan een eenvoudige rechte ankers omdat de achterkant van het anker naar buiten komt in een T - vorm die vasthoudt aan de gipsplaten van de binnenkant.
5

Schroef de nieuwe plaat in de nieuwe ankers in de muur met behulp van een schroevendraaier . Bevestig de nieuwe wc-papier of handdoekhouder op de plaat .
Toiletpapier houder op kabinet
6

Verwijder het origineel toiletpapier houder uit de kast muur door het verwijderen van de stelschroef op de post van de wc-papier houder met behulp van een schroevendraaier . Dit zal de paal los te maken van de plaat .

Schroef 7 de plaat uit de kast muur met behulp van een schroevendraaier . Houdt de hand in de kast aan de ankers , die vallen wanneer de schroeven worden verwijderd vangen .


8 een 6 inch lang , 1 bij 4 inch board aan de binnenkant van de kabinet over de bestaande gaten . Houd het hout evenwijdig aan de boven-en onderkant van de kast .
9

Schroef twee schroeven met ringen , in het hout van de buitenkant van de kast aan beide uiteinden , met een accuboormachine . Plaats deze schroeven tussen de oorspronkelijke gaten om ze te verbergen tijdens normaal gebruik .
10

Bevestig de platen aan de nieuwe toiletpapier houder met 1 - inch schroeven in plaats van de schroeven die bij de nieuwe wc-papier houder . Twee schroeven houden elke plaat aan de kast muur.
11

Schuif de posten in de borden en voeg een nieuwe rol toiletpapier .

Afmetingen van Hoek Badkuipen

Een hoekbad geeft een badkamer meer vloerruimte . De afmetingen van een hoekbad zijn over het algemeen groter dan de standaard badkuipen . De lengte van de hoekbad en de breedte zijn vaak dezelfde meting , variërend tussen de 4 en 6 meter lang en breed. Platformoppervlak Een hoekbad is ook nuttig voor het plaatsen van accessoires , zoals bloemen en zeep . Afmetingen De afmetingen van een hoekbad

Meer dan ooit