Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> badkamers >>

De gemiddelde arbeidskosten een badkamer toilet installeren

Of u nu verbouwen van een bestaande badkamer of een nieuwe te bouwen vanuit het niets , het installeren van een badkamer toilet is een van de kosten die u moet overwegen. Arbeidskosten variëren afhankelijk van waar je woont en welk niveau van vakmanschap die u wenst ; deze kosten alvorens een budgettering beslissingen . De kosten zijn vaak bespreekbaar , vooral als het toilet installatie is onderdeel van een groter remodeling project . Nationale Gemiddeld

Het nationale gemiddelde voor het installeren van een toilet, inclusief arbeidskosten en materiaalkosten , is tussen $ 116,88 en $ 154,84 per toilet, volgens de website Homewyse . Indien u overweegt een stad met een gemiddelde kostprijs voor levensonderhoud , zoals Salisbury , Maryland , de totale kosten van het installeren van een badkamer wc varieert van $ 113,97 naar $ 150,95 . Dit komt neer op een waaier van $ 36,10 tot $ 46,55 voor materialen en $ 77,87 naar $ 104,40 voor de loonkosten .
Geografische verschillen

De gemiddelde loonkosten van een badkamer wc installeren zal echter variëren sterk, afhankelijk van de stad je woont inch Bijvoorbeeld , de arbeidskosten voor het vervangen van een toilet in New York - die , in 2011 is de duurste stad in de Verenigde Staten, volgens Business Insider - zijn tussen $ 119,71 en $ 160,49 per toilet. In Harlingen, Texas , welke lijst van de top 25 goedkoopste steden in Amerika Bloomberg Businessweek in oktober 2011 bekroond , het installeren van een toilet kost je tussen de $ 68,09 en $ 91,29 in arbeid .
Wat is inbegrepen < br >

de arbeidskosten voor het installeren van een toilet moet alle aspecten van de installatie , alsmede het verwijderen van een bestaande wc , indien van toepassing . De arbeiders moeten de nieuwe wc vervoeren naar uw huis, zet het op zijn plaats en sluit deze dan aan het sanitair . Zij moeten ook een nieuwe wax ring hechten aan de onderkant van het toilet en verzorgen van een schoonmaakbeurt . De loonkosten van de aanpassing van bestaande loodgieterij, elektriciteit of HVAC-systemen worden meestal niet opgenomen in de loonkosten en worden geteld als extra , volgens Homewyse .
Kortingen

U mag in aanmerking te komen voor een korting op de installatie van uw nieuwe toilet. Sommige stadswater afdelingen bieden een korting op het installeren van een nieuwere wc dat is meer water - en energie - efficiënte . Uw loodgieter zal zich bewust zijn van deze kortingen en zal waarschijnlijk zorgen voor het nodige papierwerk voor u . Sommige gebieden bieden ook kortingen tot senioren of gehandicapten . Neem contact op met uw lokale woningmarkt of veroudering afdelingen als u denkt dat u in aanmerking komt voor een korting .

Hoe maak je een Leak Proof Tile Douche Installeer

Als je de installatie van een nieuwe douche , is het van het grootste belang dat u de bouw van de douche zodat het lekvrij . Als er water lekt uit de douchecabine , kan dit problemen op andere gebieden van uw huis veroorzaken als gevolg van waterschade . Dit geldt ook voor schimmel en meeldauw groei , rot en beschadigd gipsplaat. Als u gebruik maakt tegel , het vullen van de gaten tussen de tegels

Meer dan ooit