Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Het toevoegen van een badkamer Vent een Soffit

Sommige badkamer ventilatieopeningen niet zijn aangesloten op een buiten vent op het huis , wat betekent dat alle van de vochtige lucht de ventilator transporteert uit de badkamer stroomt in de zolder boven de badkamer. De zolder kan waterschade en schimmelgroei net als de badkamer zou , wat betekent dat het probleem is overgedragen , maar niet geëlimineerd lijden. Een exterieur vent aangesloten op de badkamer opening zorgt voor vochtige lucht stroomt uit het huis . Door het plaatsen van de vent in de koof , kan geen condensatie run down het luchtkanaal en terug in het ventilatorhuis. Wat je
Soffit nodig beluchtingsbehuizing
Meetlint
Ladder
Potlood Jigsaw
Boor
Schroeven
schroevendraaier
Duct elleboog
Plaatwerk schroeven
Verstelbare slangklemmen
flexibel kanaal slang
Toon meer instructies
1

Bepaal waar op koof van het huis dat u wilt de ventilatie te installeren. Meet de rug van de koof vent, of het deel dat voegt in het huis , en klim een ladder en trekken dezelfde afmetingen op de koof . Kopen van 2

Knip langs de lijnen die u heeft zich gebaseerd op het huis zowel aan het plafond met een decoupeerzaag . Plaats de koof vent in de opening en markeer waar ankergaten de vent 's zitten op de koof . Verwijder de ventilator, de boor piloot gaten waar je gemarkeerd en vervang vervolgens de ontluchting en rijden schroeven in de gaten je geboord om de vent zijn plaats te houden .
3

Klim in de zolder van uw huis en zich de ventilator badkamer plafond . Schuif een buis elleboog op de afzuig -poort van de ventilator en aandrijving plaatwerk schroeven hoewel de elleboog en uitlaatpoort lip om ze bij elkaar te houden .
4

Slide verstelbare klemmen over de uiteinden van een flexibele buis slang . Steek een uiteinde van de slang over het open uiteinde van de buis elleboog en met een schroevendraaier de klem vast zodat de slang zit stevig op de elleboog . Schuif het andere uiteinde van de buis slang over de uitlaat opening in de koof vent vanuit de zolder , en draai de klem .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033168.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.