Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe maak je een badkamer Vanity Bouwen met een kaptafel

Met de huidige brede selectie schip zinkt , het is een eenvoudig project een kaptafel te zetten in een badkamer ijdelheid . Of u nu een nieuwe kaptafel selecteren of hergebruiken van een antieke een is geheel aan jou . In beide gevallen , de installatie is hetzelfde . Om lokale bouwvoorschriften voldoen , hebben een licentie loodgieter installeren waterleidingen en afvoerpijpen voor de ijdelheid . Als het water en afvoer leidingen zijn al aanwezig , bent u klaar om uw project te starten. Wat je nodig hebt of Fine - schuurpapier
Kleefdoek
terpentine
Polyurethaan Natural - varkenshaar penseel
schroevendraaier
Stud finder
Schroeven -gats zag
Boor
kraan
Adjustable wrench
Aanvoerlijnen
Plumber's stopverf
schip zinken
Drain assemblage
siliconenkit
Kalefateren geweer
Een waterpas < br > P -trap
Hacksaw
Pijp cement
Toon meer instructies
1

Zand het oppervlak van de kaptafel met fijn schuurpapier . Verwijder stof met een kleefdoek . Kopen van 2

Meng een deel terpentine met twee delen polyurethaan een sealer te maken. Gebruik een natuurlijke haren penseel de sealer naar de top van de kaptafel het hout dichten . Laat het oppervlak 24 uur drogen .
3

Coat het oppervlak van de kaptafel met polyurethaan of andere waterdichte coating van uw keuze . Breng de polyurethaan met de nerf van het hout met behulp van lange slagen . Laat deze jas tot 24 uur drogen , en vervolgens een tweede laag aanbrengen . Laat het drogen voor 24 uur of langer voordat u verder gaat .
4

Zet de kaptafel in de locatie waar u van plan om de gootsteen te plaatsen. Verwijder eventuele terug lambrisering op de tafel te zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de muur en sanitaire voorzieningen .
5

Verwijder de laden uit de kaptafel om u extra toegang tot de achterkant van de tafel te geven . Zoek de studs in de muur met een stud finder . Bevestig de achterzijde van het verband tabel aan de wand bouten met schroeven lang genoeg om door de achterkant van de tafel , de wand en ten minste 1 cm in de nagel . Op een minimum , 4 schroeven aan de kaptafel vast aan de muur. Vervang de lades.

Plaats
6 het sjabloon voor gat het schip zinken op de top van de kaptafel . Markeer de plaats van het gat op het tafelblad . Stel het sjabloon voor gaten van de kraan op het tafelblad en sporenelementen omheen . Snijd de gaten in de kaptafel top behulp juiste grootte gatzagen bevestigd aan een boor .
7

Stel pakking de kraan in plaats op de top van de kaptafel . Plaats de kraan door de gaten , en zorg ervoor dat de pakking plooi onder de kraan . Bevestig de moeren die bij de kraan om de draden onder het tafelblad , en draai ze met een verstelbare sleutel .
8

Sluit de koud water toevoerleiding naar de koud water kraan . Doe hetzelfde voor de warmwaterleiding . Draai de connectors met de hand, draai dan een kwart draai met de verstelbare moersleutel. Bevestig de tegenovergestelde uiteinden van de kabel naar de muur connectors , een aanscherping van de dezelfde manier als je deed de kraan aansluitingen .
9

Rol een potlood - en kleinbedrijf stuk van loodgieter stopverf tussen je handen om het te verzachten . Wikkel het stuk van stopverf rond de top van de afvoer opening in het schip zinken . Schuif de afvoer montage in de afvoer gat en zette hem op de stopverf . Maak de afvoer uit met de moer in de montageset , een aanscherping van het met een verstelbare sleutel .
10

Voer een kraal van siliconen afdichting rond de opening die u in de kaptafel cut voor het schip zinken . Stel de gootsteen in de breeuwen . Houd een waterpas op het schip zinken om u te helpen het niveau van links naar rechts en van voor naar achter .
11

dry-fit van de P -trap om ervoor te zorgen dat het gaat om goed passen. Indien nodig , knip overtollig pijp met een ijzerzaag .
12

Veeg pijp cement rond de binnen-en buitenkant van de P -trap passend voor uw gootsteen met behulp van de applicator in de pijp cement container. Bevestig de P -trap aan de muur afvoer vast door de bijgevoegde borgmoer met de hand. Veeg pijp cement rond de top montage op de P -trap en de wastafel is afvoerpijp . Breng de gootsteen afvoerpijp in de bovenste opening van de P -trap . Draai deze moer met de hand.
13

Zet het water op de badkamer wastafel . Kijk voor lekkages . Als je ziet lekken , draai fittingen niet meer dan een kwartslag te draaien.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033105.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.