Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe kan ik een rolstoel toegankelijk Tile Douche Pan maken

Wanneer een persoon vraagt ​​om een ​​rolstoel om zich te verplaatsen , krijgen in een douche met een lip kan een uitdaging . Met een rolstoel toegankelijke douche , kan een rolstoel gebonden persoon helemaal in de douche manoeuvreren zonder opstaan ​​uit de stoel . Om de toegang van een rolstoel mogelijk te maken, een douche vereist een douche pan met een extra brede opening en een no lip bij de ingang van de douche . Wat je nodig hebt
Meetlint
Afplakband
cirkelzaag
Hammer
Houten raad
Multiplex stukken Vinyl douche pan liner
gipsplaten modder
Beitel of platte schroevendraaier
plamuurmes
Schuurpapier
Toon meer instructies
1

Meet het vloeroppervlak rond de afvoer waar u de rolstoel toegankelijk tegel douche pan installeren. Maak de douche pan ten minste 60 cm breed en 30 cm in de diepte te houden met de afzonderlijke te manoeuvreren in de douche . Markeer het gebied waar u wilt de douche pan te installeren met plakband . Kopen van 2

Maatregel 2 meter uit de zijkant van de douche aan de kant waar u de deur te plaatsen. Mark andere band plein rond de 2 voeten van de vloer direct naast de douche pan .

Verwijder 3 de vloer in het gebied gemarkeerd voor de douche pan . Gebruik een cirkelzaag op dezelfde meting als de dikte van de houten planken op de grond , meestal driekwart van een inch , de omliggende planken snijden . Verwijder de planken uit de balken hieronder door het uittrekken van de nagels met een hamer .
4

Snijd de toppen af van het hout balken aan de diepte die u wilt de douche pan te maken met de cirkelzaag . De balken moeten minstens 3 cm lager dan de rest van de vloer aangezien het een lip te houden in water zullen hebben . Plaats planken van hout ongeveer driekwart van een centimeter korter dan de balken tussen de balken om de 6 centimeter , builen op hun plaats om opnieuw te verzekeren van de vloer , lag drie - kwart - inch multiplex op de bovenkant van deze cross stukken hout in te vullen in alle ruimte tussen balken en bedek de balken , waardoor de afvoer blootgelegd , en multiplex stukken met nog een half -inch tot drie - kwart - inch dik stuk triplex , spijkeren het in de balken .
5 < p > Leg een vinyl douche pan liner over de nieuw gebouwde verdieping , een gat in de voering voor de afvoer en het gebruik van gipsplaten modder om het te hechten aan de vloer . Wanneer de gipsplaat modder droogt volledig na ongeveer 24 uur , mix een partij van mortel , toevoeging net genoeg water om het mengsel te maken smeerbaar en 3 centimeter mortel toepassing brengen de douche pan bijna tot het niveau van de omringende vloer . Verlaat alleen genoeg ruimte voor de tegels aan te passen aan de bovenkant en zitten gelijk met de tegelvloer nog steeds .
6

Verwijder mortel van rond de afvoer tot aan de afvoer heeft slechts 1 centimeter van mortel eromheen. Helling de mortel tussen de randen van de douche pan naar de afvoer , zodat de randen van de pan blijven ongeveer 3 cm hoog en alle helling naar beneden richting de afvoer , die voorkomt dat water lopen uit in de afwezigheid van een lip . Laat de mortel volledig drogen .
7

Installeer tegel over de schuine douche pan met behulp thinset mortel . Vul de ruimtes in de tegels met specie en kalefateren rond de randen van de tegel werk .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033092.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.