Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe te Undermount badkamer wastafel Beugels Install over Marble

Een van de voordelen van het hebben van een marmeren ijdelheid boven in de badkamer is de manier waarop de gootsteen is aangesloten . In plaats van opknoping uit de velg is de wastafel met siliconenlijm en bevestigingsmiddelen aan de onderzijde van het marmer gehecht. Omdat marmer is een hard en bros steen , kunnen deze bevestigingsklemmen niet worden geschroefd in het marmer zelf . In plaats daarvan wordt epoxy gebruikt voor de bevestiging op de ijdelheid , zodat ze kunnen worden vastgeschroefd op de rand van de gootsteen . Wat je
Zachte doek
Silicone lijm
Epoxy nodig
Wrench
Toon meer instructies
1

Flip de ijdelheid top over , waardoor het ondersteboven op een vlakke ondergrond . Veeg het gebied rond de wasbak uitsparing om stof en vuil te verwijderen . Kopen van 2

Knijp een dunne lijn van siliconen lijm op de marmeren rond de wasbak uitsparing en laat de spoelbak op zijn plaats , zodat de velg zit aan de onderzijde van de marmeren 's .

Meng 3 van de epoxy en dep een kleine hoeveelheid op de marmeren net naast de rand van de gootsteen . Druk op de steel van de montagemateriaal in de epoxy en houd deze op zijn plaats voor een paar seconden totdat het grijpt . Plaats de andere stengels rond de rand van de gootsteen op gelijke afstanden .
4

Bevestig de top clip van het montagemateriaal aan de rand van de spoelbak met epoxy , direct bekleed met elk een van de stengels.
Goedkope 5

Wacht 10 minuten voor de epoxy te drogen, dan bevestig de clip aan de stam met de bout . Draai de bout op zijn plaats met een sleutel tot veilig.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033048.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.