Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe te meten om een bad Surround Installeer

een nieuw bad installeren in uw huis kan direct geven de badkamer een frisse , nieuwe look . Nadat u de badkamer bestaande bad hebben gescheurd , meet het gebied, zodat wanneer u een vervangend bad te kopen , zal het goed passen . Als je hebt besloten om een groter bad te installeren , wachten met het nemen van de metingen totdat u het ruige gebied waar je de tub.Things Je
Meetlint
Papier en potlood nodig installeren hebt gebouwd
Toon Meer instructies
1

Plaats een meetlint op de vloer om de lengte van de voor de badkuip ruimte te meten. Let op de meting in inches en schrijf het op een stuk papier . Kopen van 2

Draai het meetlint 90 graden aan de breedte van het bad behuizing meten. Let op de meting in inches en voeg deze toe aan het stuk papier .

Meet 3 van de hoogte van de badkuip behuizing , in inches , als u van plan om een bad dat beschikt over een ingebouwde kopen in plafond en muren. Schrijf deze meting op het stuk papier .
4

Neem de metingen om een sanitair winkel en blader door de badkuipen die de behuizing zal passen in uw badkamer . Standaardbaden zijn meestal 60 centimeter in lengte . Als de kast is deze lengte , zal het relatief eenvoudig zijn om een aantal vervangende opties.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033043.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.