Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe kan ik een spoelbak Installeer een Marble Vanity

Een marmeren ijdelheid top is een elegante manier om kleur en patroon te introduceren in een badkamer te ontwerpen. Een van de voordelen van dit soort materiaal voor een ijdelheidsbovenkant is de mogelijkheid om de gootsteen te plaatsen onder het aanrecht , eerder dan opknoping van zijn rand . Dit undermounted stijl van gootsteen geeft een strakke , schone uitstraling naar de badkamer. Het ontbreken van een buitenrand maakt ook de teller makkelijker om naar beneden te vegen , waardoor de installatie gebruiksvriendelijk ook. Wat je
Handdoek nodig
Zachte doek
Silicone lijm
Epoxy
Montage hardware die wordt geleverd met de gootsteen
Wrench
Toon meer instructies
< br > 1

Leg een handdoek neer op een werktafel te helpen beschermen het oppervlak van de marmeren terwijl u werkt . Plaats de marmeren blad ondersteboven op de tafel , het blootstellen van de onderkant.

Veeg 2 down het gebied rond de spoelbak gat op het marmer te bevrijden van stof of vuil . Plaats de wastafel over het gat om dubbel te controleren zijn fit en plaatsing . Verwijder de gootsteen en zet het opzij .

Squeeze 3 een dunne kraal van siliconen lijm rond de rand van de spoelbak gat uitsparing aan de knikker . Draai de spoelbak ondersteboven zodat de velg tegenover het marmer en laat deze voorzichtig op zijn plaats .
4

Gebruik epoxy te bevestigen de stengels van de gootsteen bevestigingsklemmen aan de marmeren net buiten de rand van de gootsteen . Spreid de bevestigingsklemmen uit rond de wasbak , zodat ze op gelijke afstand . Houd elke stam in de plaats voor een moment om de epoxy te grijpen houden . Laat de epoxy drogen gedurende 10 minuten .
5

Bevestig het bovenste gedeelte van de gootsteen bevestigingsklemmen aan de rand van de gootsteen , direct naast de stengels. Gebruik de epoxy om ze te bevestigen , houdt ze op hun plaats , totdat de epoxy grijpers en wacht 10 minuten voor de epoxy volledig drogen .
6

Plaats de bovenkant van de bevestigingsklemmen naar beneden over de stengels en gebruik een sleutel om de bouten aan te draaien op zijn plaats dat de twee stukken bij elkaar te houden . Laat de epoxy een nacht drogen voordat u het aanrecht om de ijdelheid .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002033036.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.