Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe Frame een Ton Alkoof

Een bad nis kan een toegevoegde privacy bieden door bijvoeging van een ligbad met gedeeltelijke of volledige muren aan drie zijden . Het kan zichtbare scheiding tussen het bad en de rest van de badkamer gebied. Een bad nis kan ook structurele ondersteuning van een bad , waardoor het bad gaat schuiven tijdens het gebruik , en biedt een middel van verhulling waterleidingen en afvoerpijpen . Framing een bad alkoof is een eenvoudig proces dat alleen fundamentele timmerwerk gereedschap vereist . Wat je nodig hebt
Meetlint
2 - door - 4 - inch hout
cirkelzaag
Boor Goedkope 4 - inch houtschroeven Electric schroevendraaier
6 -inch hout schroeven
Toon meer instructies
1

Meet de lengte en breedte van het bad met een meetlint . Bepaal de hoogte van de nis. Kopen van 2

Meet vier secties van 2 - door - 4 - inch hout 4 centimeter langer dan de breedte van het bad. Meet twee extra gedeelten gelijk aan de lengte van het bad . Snijd deze secties op lengte met een cirkelzaag ; zullen ze de bovenste en onderste platen van de alkoof frame ontstaat .
3

Meet en snijd secties van 2 - door - 4 - inch hout 4 centimeter korter dan de uiteindelijke hoogte van de nis. Deze secties vormen de verticale studs van de alkoof frame. U hebt een stud voor elke 16 centimeter van de lengte aan een kant van het bad en voor elke 16 centimeter breedte aan beide uiteinden van het bad .

Lay
4 twee lengte platen op hun 2 - inch kanten. Plaats een stud tussen de platen aan beide uiteinden en bij 16 - inch intervallen tussen het einde studs. Boor twee gaten door de bovenste en onderste plaat in de uiteinden van elke nagel met een boor . Plaats en draai 4 - inch hout schroeven door de piloot gaten met een elektrische schroevendraaier . Herhaal dit proces met de resterende lengte platen en breedte platen .
5

Stand de drie alkoof framedelen op hun bodemplaten . Monteer de secties, zodat de lengte raamprofiel is zelfs met de uiteinden van zowel de breedte framedelen . Boor gaten door de zijkanten van de boven-en onderkant breedte platen in de top en bodem lengte borden en zet de secties met 6 - inch hout schroeven .
6

Stel het frame op zijn plaats . Boor gaten door de bodemplaten in de ondervloer op 4 - inch intervallen . Plaats en draai 4-inch hout schroeven om de alkoof raam aan de ondervloer te beveiligen . Als de alkoof kader strekt zich uit tot het plafond , herhaal dit proces met het bovenste frame platen om de alkoof raam aan het plafond vast te zetten.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032982.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.