Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe kan ik een Americast bad te installeren

Americast badkuipen bieden stijlvol comfort en warmte-isolatie doet denken aan gietijzer tubs Dankzij moderne materialen en ontwerp , maar ze aanzienlijk minder wegen . De vermindering van het gewicht maakt bijna iedereen de mogelijkheid om een ​​Americast bad te installeren , op voorwaarde dat een vriend of een familielid is beschikbaar voor een broodnodige hand te bieden . De getextureerde onderkant van het bad bassin ontkennen ook de noodzaak om het bad in mortel , waardoor tijd en kosten besparen . Wat je
Meetlint
Saw
3 houten planken , 2 inch -by - 4 inch
Carpenter's potlood en Stud finder
Hammer
Doos van 16D nagels nodig < br > Drain assemblage
Plumber's stopverf
Adjustable wrench
Box van dakbedekking nagels
Kalefateren
Toon meer instructies
1

elk van de drie muren Meet van de nis waar het bad uiteindelijk zal rusten met een meetlint . U vindt de lengtemeting van elke behoefte . Dan meten en snijden drie twee -by - fours de gespecificeerde lengtes om " stringers , " horizontaal geplaatst basisondersteuning lijnen van het bad te rusten . Meet de hoogte van het bad , van de vloer tot de bovenkant van de velg . In sommige gevallen is deze informatie door Americast zal worden gelegd in de handleiding van het bad is . Kopen van 2

Meet vanaf de vloer tot een punt op een van de muren die hoogtemeting de kuip weerspiegelt en leggen een corresponderende twee - door - vier horizontaal tegen de muur op dit punt. Outline locatie van het bord met potlood van een timmerman , verwijder het bestuur en gebruik een stud finder op de bouten vinden in de muur . Markeer locatie van het stud's , plaatst u de kaart terug op zijn plaats en hamer een spijker in elk uiteinde van het bord , helemaal door naar de balk in de wand eronder. Herhaal deze stap voor de andere twee resterende muren.

Leg 3 de componenten van de bijgeleverde drain assemblage , de " bouten en moeren " dat bekken afvoer van de kuip naar de afvoerleidingen in attach de badkamer . Smeer een ruime hoeveelheid loodgieter stopverf rond de flens - dat is de werkelijke gat in het bad - aan de onderkant . Rijg de assemblage omlaag door het gat in het bad , het werken vanuit het bekken , en smeer meer stopverf rond de opening van de onderkant . Veeg de overtollige weg .
4

Draad op de rubberen ring , de koperen fitting en de moer , in die volgorde , vanaf de onderkant van het bad . Gebruik een sleutel om de moer vast op de montage vast te zetten , maar zorg niet te vast of je riskeert afwerkpen de rubberen afdichting. Plaats het bad op zijn plaats door het optillen van de wastafel en plaatst het in de nis met de lip van de kuip rust op de stringer .
5

Nagel de lip van het bad aan de stringer , hameren recht naar beneden in het bad en in het hout . Schakel de watertoevoer naar het bad en controleer op lekkage rond de montage. Als het nodig is , breng dan een beetje meer plamuur voor een goede afdichting . Kalefateren de voering verbinding tussen het bad en de muur om het bad te vestigen op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032914.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.