Huis Tuin

Huis Tuin

Welke Toiletten het beste werken

? Klomp preventie , efficiënt watergebruik en blozen geluiden allemaal invloed op de prestaties van de toiletten , en zelfs de best presterende toiletten hebben een aantal nadelen. Daarom bepalen welke wc het beste werkt is meer dan het kiezen van een bepaald merk . De best werkende toiletten zijn degenen die functies die het meest belangrijk voor u en passen bij de behoeften van uw huishouden behoren . - Druk bijgestaan ​​Toiletten

A - druk bijgestaan ​​toiletten kan de beste optie zijn als meerdere mensen wonen in uw huis , vooral als wc klompen zijn een veel voorkomend probleem . - Druk bijgestaan ​​toiletten gebruiken perslucht om afval te duwen uit een toiletpot krachtig . ConsumerReports.org geeft aan dat druk bijgestaan ​​toiletten hadden de minste klompen in zijn wc -tests. Het nadeel is dat de krachtige flush van deze toiletten maakt ze luidruchtig, en ze zijn waarschijnlijk aan de hoge kant van de wc- prijzen. Met ingang van 2011 , meer dan 90 procent van alle wc's vallen in de prijsklasse van $ 100 tot $ 400 , afhankelijk van CostOwl.com .
Gravity gevoed
Toiletten

kan zachte blozen uit - zwaartekracht gevoed toiletten verwachten omdat ze functioneren met minder waterdruk dan druk bijgestaan ​​rassen doen . Bovendien ConsumerReports.org merkt op dat de spoeling prestaties van sommige - zwaartekracht gevoed toiletten wedstrijden druk bijgestaan ​​degenen , maar ze zijn waarschijnlijk ook net zo veel als - druk bijgestaan ​​modellen kosten . " Mother Earth News" adviseert op zoek naar toiletten die een gram score van meer dan 500 gram hebben , omdat ze meestal het beste werken . Gram ratings voortvloeien uit testen fabrikanten dat het aantal gram van vast afval een toilet effectief spoelt bepalen .
Water Efficiency

water - efficiënte toiletten gewoon 1.6 liter water nodig om een toiletpot van afval te verwijderen. " Mother Earth News" schat een gezin van vier kon ongeveer 14.000 liter water per jaar besparen door het gebruik van een waterbesparende toilet. De schatting is gebaseerd op American Water Works Association gegevens , waaruit blijkt dat elke persoon in een huis wonen spoelt een toilet ongeveer vijf keer per dag . Goedkoop water-efficiënte modellen kan uw pogingen tot instandhouding belemmeren door te eisen dat een paar flushes op de toiletpot te wissen . Uitgaven extra om een water- efficiënte toiletten krijgen met een gram cijfer boven 500 kunnen helpen deze problemen te voorkomen .
Dual Vlissingen

dual - flush toiletten hebben aparte spoelen opties voor vast en vloeibaar afval . Deze toiletten helpen water te besparen door minder water om vloeistoffen te spoelen , maar ConsumerReports.org vond de flush -modus gebruikt voor vloeistoffen is in sommige gevallen ontoereikend . Nog steeds , "Mother Earth News " geeft aan dat de dual - flush toiletten besparen ongeveer 1200 liter water per persoon per jaar. U kunt zelfs in aanmerking komen voor een korting van uw lokale water -afdeling als u een dual - flush of waterbesparend toilet in uw huis te installeren , vooral als je in een gebied dat watertekorten heeft wonen .


Hoe kan ik een Cubby Hole in een betegelde douche installeren

Een Cubby gat , of niche , biedt een inzet plank in een betegelde douche . Niches kunnen komen in een grote verscheidenheid van vormen en maten en zijn ideaal voor kleine douches waar een plank uitsteekt in de douche kan in de weg . Voorgevormde nissen van gegoten acryl is een van de meest eenvoudig te installeren in een douche te betegelen . Ze zijn klaar om te installeren recht uit de doos en ge

Meer dan ooit