Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Shower Steamer Opties

Een douche stoomboot kan u voorzien van een ontspannende spa-ervaring in het comfort van uw eigen huis . Naast het reinigen van je huid , het warm water dampen een douche steamer produceert kan helpen duidelijk je sinussen . Echter, voordat u aanschaffen en installeren van een douche stoomboot , je moet al de douche stoomboot mogelijke opties bekijken . Anders kan je eindigen met een douche stoomboot die uw interieur niet te vullen , of een stoomboot die extra toegevoegde waarde ontbreekt .
Soorten

Er zijn twee basistypen van douche stoomboten kunt u in uw badkamer te installeren : een aangepaste douche stoomboot en een self -contained douche stoomboot. Een aangepaste douche stoomboot bestaat uit een standaard bad of walk-in douchecabine die is uitgerust met een dampdichte behuizing en een stoomgenerator . Dit type douche stoomboot is de betere optie als esthetiek zijn een punt van zorg , omdat u de stoomboot kunt ontwerpen om de specificaties van uw keuze en hebben het overeenkomen inrichting van uw badkamer . Een zelfstandige douche steamer is een stand - alone , prefab unit die een ingebouwde stoomgenerator heeft . Hoewel dit type douche stoomboot is makkelijker te installeren , kan de ruimte - capsule verschijning van vele zelf - container douche stoomboot modellen op gespannen voet met de inrichting van uw badkamer . Basic zelfstandige douche steamer modellen zijn geschikt voor een of twee volwassenen en bieden minimale voorzieningen , zoals stoelen en ruimtes voor de opslag van zeep en shampoo . Luxe modellen is geschikt voor twee of drie volwassenen en worden vaak beladen met extra functies .
Toegevoegd

Features Naast het leveren van standaard douche en stoom - douche functies , sommige douche stoomboten kan integreren hot tubs of zelfs sauna's. Een combinatie douche stoomboot /sauna , bijvoorbeeld , kunnen gebruikers kiezen tussen natte en droge warmte . Andere extra douche steamers kan worden geboden, zijn decoratieve sfeerverlichting , voet stimulators , body massage jets , digitale bedieningspanelen , afstandsbedieningen en MP3-dockingstations . Douche steamers kan ook een aromatherapie olie -functie , waarmee u essentiële oliën toe te voegen aan de stoomgenerator zodat de stoom heeft een aangename geur . Voor het onderhoud - minded individu , kan een douche stoomboot gekomen met een auto- flush functie . Deze functie vermindert de opbouw van calcium in uw douche steamer en voorkomt u dat u handmatig flush - outs uit te voeren .
Installatie

een aangepaste douche stoomboot installeren vereist het inhuren van een paar professionals. Een stoomgenerator dealer moet de generator in uw badkamer te installeren . Een aannemer moet de stal en dampdichte behuizing te bouwen . Een loodgieter moet alle noodzakelijke buizen te verbinden , en een elektricien nodig heeft om de stoomgenerator aan te sluiten op de controles. Ter vergelijking , als een op zichzelf staand douche stoomboot is geïnstalleerd , alleen de bedrading en loodgieterswerk zijn nodig zodra het toestel in uw badkamer wordt verplaatst .
Generator overwegingen

met een self-contained douche stoomboot , hoeft u zich geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste stoomgenerator , omdat de stoomgenerator reeds in het ontwerp wordt opgenomen. Met een aangepaste douche stoomboot , maar je moet een stoomgenerator die genoeg stroom voor kraam van uw douche heeft te kiezen. Een typische keramische tegels kraam met een volume van 160 kubieke meter vereist een generator kan produceren ten minste 7 kilowatt.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032890.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.