Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe maak je een hoek acryl douchebak Frame

Corner acryl douches moet een houten frame geplaatst langs twee kanten aan de acryl douche wandbekleding ondersteunen . Deze acryl wandbekleding worden vaak aangebracht op cement steunplaat die is geïnstalleerd op het houten frame . Installeer de hoek acryl douche in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Wat je nodig hebt
Corner acryl douche
Stud finder
sleutelgat zagen of reciprozaag
Meetlint
de Vierkante Potlood 2 - door - 4 - inch platen < br > Hammer
10D spijkers
Schietlood
Level
Toon meer instructies
1

Zet de douchebak op zijn plaats en meet de afstand langs beide zijden van de vloer en plafond platen , boven en onder planken voor het frame . Geef de meting op 2 - door - 4 - inch platen met een vierkant en potlood. Gebruik een zaag aan de vloer en plafond platen gesneden . Stel de vloerplaat planken op hun plaats naast de douchebak en markeren hun locatie op de vloer . Verplaats de douchebak uit de weg . Kopen van 2

Zoek de balken in het plafond met een stud finder . Knip het plafond gipsplaten boven het beoogde kader locatie met een sleutelgat zaag of decoupeerzaag indien het frame parallel loopt aan de balken . Meet de breedte tussen de balken en geven de meting op een 2 - door - 4 - inch bord met een potlood en vierkant . Snijd boards om de balken brace om de 16 centimeter . Teen - nagel de brace planken op zijn plaats door het rijden twee spijkers in een hoek door elk uiteinde in de balken .

Plaats 3 de vloer en het plafond plaat planken naast elkaar op de grond , en lijn ze flush. Houd een stukje stukje 2 - door - 4 board op het einde gelijk met het einde van de plafondplaat bord . Trace van de binnenrand van de schroot bord op de plaat bord .
4

Maatregel 16 centimeter vanaf de rand van de plaat bord en markeer de locatie met het potlood . Lijn de schroot bord op het bord bord gecentreerd over de 16 - inch merk . Teken de omtrek van het schroot bord op de plaat bord . Stel de afstand tussen de noppen 12 cm wanneer de douchekop wordt gevestigd . Herhaal dit proces totdat alle het frame stud locaties zijn aangegeven op de plafondplaat .
5

Maak dezelfde markeringen op de vloerplaat . Tel het aantal stud schetst op de vloerplaat te bepalen hoeveel muur stud planken nodig zal zijn .
6

Meet vanaf het plafond tot de vloer en aftrekken 3 centimeter aan de lengte van het frame studs bepalen . Gebruik een potlood en haaks op de lengte op de bout planken geven . Gebruik een zaag om de planken te snijden op de juiste lengte .

Stel
7 de plafondplaat planken op de vloer , smalle kant naar beneden . Stel de stud borden in plaats langs de plafondplaten . Lijn de eerste stud bord omhoog voorzichtig op de eerste potlood merk . Rij twee spijkers , ongeveer 1 inch afstand van elkaar door de plafondplaat in de bodem van de tap bord . Gebruik deze procedure om alle stud planken hechten aan beide plafondplaten .

Stel 8 de vloerplaat planken op hun plaats en spijker ze aan de vloer met behulp van twee spijkers , verspreid van elkaar in elke sectie tussen de potloodstrepen voor de studs .
9

Til de plafondplaat , met de muur studs bevestigd , op zijn plaats . Gebruik een schietlood en het niveau om ervoor te zorgen dat de plafondplaat is opgesteld perfect met de vloerplaat en om ervoor te zorgen dat de muur studs zijn schietlood . Bevestig de plafondplaat aan het plafond balken of beugels met twee spijkers door het plafond plaat in de draagbalk of brace boven op elke kruising .
10

Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat de studs zijn perfect loodrecht en precies boven de potloodstrepen op de vloerplaat . Teen - nagel twee spijkers door de basis van elke stud in de vloerplaat .
11

Snij twee 12 -inch - lange 2 - door - 4 - inch boards voor de loodgieterswerkinrichting bretels . Meet vanaf de vloer tot waar de douche kraan armatuur zal worden gevestigd , en schuif een van de beugels tussen de noppen . Zorg ervoor dat het niveau , en zet het vast met twee spijkers uit de muur stud in de brace aan elk uiteinde. Meten tot waar de douchekop zal worden gevestigd en installeer een andere brace op dezelfde manier .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032844.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.