Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe maak je een Corner Shower Rod aan het plafond hangen

Plafond douchehoek staven minder vaak voor dan de muur bevestigd of spanning douchestaven kunnen zijn , maar ze zijn niet meer moeilijk te installeren . Stijlen onder plafond gemonteerde douchestaven variëren aanzienlijk , maar elke stijl zich aan het plafond op een vergelijkbare manier . Omdat de installatie werk uitdagend kan zijn vanwege de overhead aard , is het handig om de hulp van een familielid of vriend die je tools en hardware kan passeren terwijl je omhoog op de ladder te werven . Wat je nodig hebt
Ladder
Meetlint
Potlood Boor
Boor
Ankers
Hammer
Montage hardware
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Plaats een ladder direct onder het gedeelte van de badkamer plafond van waaruit u van plan om de douche stang hangen . Klim op de ladder - met de douche - stang track in de hand - . En plaats de douche - stang spoor tegen het plafond kopen van 2

Meet van elk uiteinde van de baan aan de muur , en de positie van de volgen totdat het net zo is verdeeld tussen de muren. Markeer de plaats van de bevestigingsgaten van het spoor met een potlood .
3

Verwijder de douche - stang spoor . Boor gaten in het plafond in de plekken die u gemarkeerd met het potlood. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de douche stang om te bepalen welke maat boor te gebruiken . Gebruik een boor die is iets kleiner dan de ankers die met de roede kwam als er geen dergelijke instructies zijn .
4

Duw de ankers in de gaten je geboord in het plafond . Tik op elk anker lichtjes met een hamer als de ankers zijn moeilijk te duwen in de gaten .
5

Plaats de douche - stang track op het plafond . Zorg ervoor dat de bevestigingsgaten zijn uitgelijnd met de ankers . Bevestig het spoor aan het plafond door schroeven de bevestigingsschroeven in de ankers tot strak . De baan moet flush zitten op het plafond .
6

Hang de douche - gordijn haken van de lussen langs de douche - stang spoor . Hang het douchegordijn van de haken .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032839.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.