Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe te Drywall Hang Around een Douche Pan

Het proces van opknoping gipsplaten is gelijk voor alle soorten installaties , variërend van muren plafonds en trappen . Als je opknoping gipsplaten boven natte gebieden, zoals een bad of douche pannen , het nemen van een paar extra stappen zorgt ervoor dat de totale installatie zorgt voor de stabiliteit van de tegels of andere afwerking materiële behoeften , zoals ruimte voor seizoensgebonden beweging. Zodra alles is op zijn plaats , gelden de finish materiaal. Wat je nodig hebt
Boor
Gipsplaatschroef
Stanleymes
Meetlint
Potlood Veiligheidsbril
T - plein
Keyhole zag
Toon meer instructies
1

Begin aan de onderkant van de muur en werk je weg omhoog , zodat u de stukken kunt stapelen en te houden van het kwetsen van uw onderrug . Meet de muur van uw douche van hoek tot hoek , binnen naar binnen of binnen naar buiten , en breng die metingen om uw ruwe gipsplaten stack . Kopen van 2

Verplaats een blad van gipsplaten van je stack in een verticale positie , leunt hij tegen een muur . Plaats de T-vierkant tegen de verticaal schuin stuk als een gids voor uw mes . Druk lemmet van het mes in de gipsplaat op uw meting scoren het stuk langs die lijn .

Snap 3 het stuk van gipsplaten in de helft langs de ingesneden merk . Houd eens kant van het stuk stevig in je linkerhand en vervolgens toe te passen druk met uw rechterhand aan de andere kant van de snede , achteruit te duwen langs je score merk . Zodra het stuk scheidt , die ook bekend staat als snapping , gratis met de mes snijd de achterkant van het stuk .
4

Installeer je eerste stuk langs de onderkant van de douche wand , zodat de gipsplaten overlappingen de douche pan de flens , of loopt over de top van het waterdicht membraan , afhankelijk van wat voor soort douche pan die u hebt geïnstalleerd . Zorg ervoor dat er ten minste een achtste centimeter van de ruimte gelaten tussen de onderkant van het vel en de douche pan voor seizoensgebonden beweging .
5

Monteer de gipsplaten stuk op de muur studs met de boor en gipsplaten schroeven . Schroef het stuk om de paar centimeter van de muur . Herhaal dit proces met alle volgende stukken. Je hoeft geen ruimte te bieden tussen de gipsplaten . Stapel ze op de top van elkaar op de muur tot je klaar bent .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032838.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.