Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe te verbinden een Badkamer Vent aan een bestaande Zolder Vent

Een badkamer ventilator nodig heeft om verbinding te maken met een externe ventilator , zich ofwel in het dak van het huis of de gevel . Zo niet , de vochtige lucht uit de badkamer blaast naar de zolder , waar het schimmelgroei en water schade kan veroorzaken. Als u vindt dat uw huis heeft een vent die is geopend , kunt u de badkamer ventilator hechten aan het gebruik van een flexibele buis . De bestaande hindert de flexibele buis aansluiten op moet lip aan de binnenkant van de zolder voor de installatie om succesvol te zijn . Wat je nodig hebt
Meetlint
Duct elleboog Vellen metalen schroeven
kruiskopschroevendraaier
flexibel kanaal met isolatie mouw
Slangklemmen
Toon meer instructies < br >
1

Klim in uw zolder en meet de afstand tussen de badkamer ventilator en de ventilator u van plan bent aan te sluiten op . Deze meting helpt u een flexibele buis die de afstand kan overbruggen tussen de ventilator en vent vinden . Kopen van 2

Schuif een metalen buis elleboog op de afzuig -poort van de badkamer ventilator . Rijd plaatwerk schroeven door de uitlaatbocht en de lip op uitlaatpoort van de ventilator .

Schuif 3 ene uiteinde van de flexibele buis op het open uiteinde van de buis elleboog . Schuif de isolatiehuls over de flexibele buis , vanaf het vrije einde van de buis , tot boven de gehele buis . Draai de slangklem over de flexibele buis en de pijp elleboog met een schroevendraaier , het stoppen van zodra de flexibele buis niet kan verschuiven in alle richtingen .
4

Bevestig de flexibele buis aan de lip op de opening van de vent van in de zolder, door het aandraaien van een andere slangklem over de verbinding . Plaats de slangklem over de isolatie mouw als goed vast, zodat deze niet naar beneden glijden , het blootstellen van een deel van de flexibele uitlaat later .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032829.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.