Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe maak je een badkamer Exhaust Vent Bevestig aan de onderkant van een dak

Bad fans verwijder vocht en geur uit de lucht en blaas het buiten . De opening kan op een wand , boven het dak of aan de onderzijde van het dak in een koof . De drie locaties zijn even effectief , maar een opening aan de onderzijde van het dak niet vereist aan het dak , en het niet een doorn in het oog aan de zijkant van het huis creëren . Onderzijde ventilatieopeningen zijn ook minder kans op lekkage dan hun dak of aan de zijkant gemonteerde tegenhangers . Wat je
Boormachine
boor nodig
Ladder
Gat zag
Schroefbit
Connector kanaal , 12 inch
Folie duct tape
Silicon kalefateren < br > Kitpistool
90 graden buis elleboog
Toon meer instructies
1

Klim naar de zolder en loop naar de plek waar het dak voldoet aan de buitenmuur dichtstbijzijnde de badkamer . < br > Pagina 2

Boor een verwijzing gat naar beneden door het bouwkundig plafond , de onderzijde van het dak , halverwege tussen de muur en de uiteinden van de spanten . Verlaat de zolder .

Zoek Goedkope 3 de referentie- gat van buiten het huis en zet een ladder eronder . Vervang uw boor met een gatzaag . Klim naar het bouwkundig plafond en het centrum van de gatzaag van de referentiewaarde gat. Knip een gat door de koof . Klim naar beneden en vervang de gatzaag met een schroef bit .
4

Bevestig een 12 - inch buis connector aan de muur cap met folie duct tape . Steek de connector door het gat en druk tot de muur cap is tegen de koof . Rijd schroeven door de schroefgaten aan de muur dop hechten aan het bouwkundig plafond . Knijp een kraal van kalefateren op de naad tussen de muur dop en koof .
5

terug naar de zolder Climb . Plaats een 90 - graden bocht op de connector kanaal en bevestig het met folie duct tape . Slip het einde van de ontluchting kanaal naar het andere uiteinde van de elleboog en zet hem vast met folie duct tape .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032828.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.