Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe te verbinden Kelder Toiletten om Overhead Riolen

Toiletten in kelders of ergens onder leiding leerjaar geïnstalleerd kunnen water en afval te duwen naar de belangrijkste rioolbuis . Dit type toilet is bekend als een upflush toilet. In dit type systeem wordt het gespoelde materiaal gericht eerste een kleine opslagtank achter het toilet . Daar, het begint af te breken , zodat het makkelijker omhoog kan worden geschoven om het hoofdriool lijn . Eenmaal in de hoofdleiding wordt gespoeld uit het huis om een ​​septic tank of stad riool system.Things je nodig hebt
Meetlint
Upflush wc
Level
Sleutels
teflon tape
afvoerslang en klemmen
Toon meer instructies
1

Meet vanaf de rioolaansluiting naar het gebied waar je wilt naar het toilet te installeren. Houd in gedachten dat je nodig hebt een voeding nodig voor het toilet , als goed. Bij het meten en bepalen van de lay-out voor de afvoerslang proberen verticale runs tot een minimum beperken . Dit helpt voorkomen dat klompen in de persleiding . Kopen van 2

Stel het toilet in plaats . Controleer op niveau , zoals het toilet moet zo horizontaal mogelijk voor een goede werking .

Bevestig 3 de watertoevoer naar het toilet. Gebruik teflon tape op de wateraansluiting om lekken te voorkomen . Draai met een sleutel , zorg dat u te strak en beschadiging van de schroefdraad . Er zou een elektrisch koord naar het toilet eenheid . Steek deze in ook .
4

Bevestig de afvoerslang . Gebruik de bijgeleverde slangklemmen aan de ene kant hechten aan het toilet en de andere naar het riool lijn . Veel upflush toiletten terugstroming kleppen ingebouwd, waardoor de noodzaak om een aparte klep te installeren.
5

Draai de watertoevoer aan en test het apparaat . Controleer op lekkage , zowel op de persleiding aansluitingen , langs de lijn en op de watertoevoer .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032827.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.