Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Installatie van een Grinder Commercial Badkamer

Een molen pomp is een management apparaat dat helpt bij het ​​vervoer van afval uit toiletten op openbare riolering . Terwijl versnijdende pompen zijn belangrijk voor prive-woningen , zijn zij ook essentieel voor commerciële badkamers . Voor het installeren van een commerciële molen pomp , kan toestemming worden gevraagd van de lokale autoriteiten . Wat je
Grinder pompsysteem
PVC pijp nodig
Loodgieters aansluitingen
Loodgieters zeehonden
schroevendraaier
Wrench
Elektrische tape
Backfill
Show meer instructies
1

Bereid de ruimte voor commerciële molen installatie . Voor het beste resultaat de molen ondergronds moeten worden geplaatst , om zo onaangename geuren te minimaliseren . Graaf een gat voor de molen systeem , zorg ervoor dat het iets groter dan de machine zelf . Het gat moet op een diepte waarmee het deksel van de molen toegankelijk van boven de grond . Tot slot , zorg ervoor dat de bodem goed wordt verdicht voordat u de molen systeem . Kopen van 2

Installeer de commerciële molen systeem . De meesten hebben twee openingen , een voor de toelating van afval , en een andere voor het ophalen van afval . Gebruik PVC buizen de toegang opening naar de bestaande riolering aansluiten . Op dit moment is de vlotter alarmsysteem , die eigenaars waarschuwt wanneer afval een bepaalde hoogte in de molen systeem overschrijdt , kan ook worden geïnstalleerd. Afhankelijk van het merk van de molen systeem , kan dit proces sterk variëren . De meeste systemen zal komen met instructies voor een correcte installatie .
3

Backfill over de commerciële molen systeem . Het juiste type van opvulling om de molen te beveiligen afhankelijk van de grondsoort waarin het apparaat is geplaatst . Commerciële eigenaren kunnen willen overleggen met de lokale bouwmarkten te bepalen welk type van opvulling is het beste. Klei en slib mag nooit worden gebruikt , omdat ze gemakkelijk kunnen comprimeren rond het systeem . De opvulling dient rond het systeem worden gegoten en samengeperst .
4

Bepaal de locatie van de molen van de ontluchtingspijp . Het is essentieel dat deze leiding niet verstopt met water of vuil , en wordt blootgesteld aan lucht schoon . Sommige commerciële eigenaars installeren slijpmachines op een schuin oppervlak om ervoor te zorgen blokkades zal niet ontwikkelen .
5

Test het systeem . Slijpmachines die juist zijn aangebracht met succes zal rioolwater ontvangt van het gebouw naar de metro . Indien het afval de vlotter alarmniveau bereikt, zal de molen activeren en verwerken van het afval , te pompen om de stad riolering . Als de niveaus beneden zweven alarm niveaus , moet de molen automatisch uitgeschakeld .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032781.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.