Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe kan ik een douche Floor Custom Build

Standaard douche vloeren zijn goedkoop en eenvoudig te installeren . De kosten doet zich voor wanneer u werkt met een aangepaste douche vloer die niet overeenkomt met de standaard afmetingen . Om waterdicht en maak een stevige basis , is de beste optie het leggen van een mortier douchebak voor waterdichte bescherming en het toevoegen van de gewenste tegel effecten. Wat je nodig hebt
Bezem
Waterdichte kam
Adhesive
Waterdichte barrière
Mortier Troffel
afvoerrooster
Tegels
Tile tangen
Natte spons
Grout verzegelen
Toon meer instructies
1

Reinig de douche ondergrond . De meeste oppervlakken zijn meestal ofwel beton of multiplex en moet een volledig vlakke ondergrond oppervlak te creëren . Kopen van 2

Voeg de waterdichte nok 2 - bij-2 , bevestigen aan de basis. Als je een betonnen ondergrond , gebruik van hout - op - beton lijm om hem stevig in positie te houden .

Bedek 3 de vlakke vloer met een waterdichte barrière. Zorg ervoor dat de barrière loopt tot de muren minstens 6 centimeter om de muren te beschermen tegen afstroming . Snijd de waterdichte barrière strak om het afvoergat .
4

Mix en giet de mortel op zijn plaats. Glad de vijzel over het gehele vloeroppervlak tot een 2 inch dikke mortier base op de randen en helling van de basis tot 1 1/2 inch en de afvoer . Deze afgeschuinde zorgt voor een goede drainage. Smooth 1 centimeter van mortel in de houten nok om alles een mortier bekleding geven . Laat de mortel voor 24 uur .
5

Installeer het afvoerrooster om zo aan te passen voor de tegel eronder. U wilt het rooster volledig gelijk met de tegel die u gebruikt.
6

Meng de tegel quick - set mortel volgens de aanwijzingen van de fabrikant en beginnen met het leggen van de tegel van de zijkanten van de douche , het werken naar het midden afvoer.
7

Trim het centrum tegels met tegel tangen te strak tegen het afvoerrooster .

Laat
8 de thinset mortel voor 24 uur . < br >
9

Meng de tegelvoegen en beginnen in de tegel ruimtes te drukken met een rubberen spatel . Laat de specie die voor 2 uur .
10

weg Veeg eventueel achtergebleven specie met een natte spons . Blijf vegen totdat er geen nevel meer op de tegels . Laat de specie remedie voor 24 uur .
11

Breng een grout afdichting aan de voeg scheuren en laten uitharden 24 uur . Je basis is nu droog .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032755.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.