Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

De buizen zijn Kloppen Na aftappen Bathroom Sink

Als uw sanitair lijdt aan een defect , kunt u horen een kloppen , bonzen , sissend , fluitend of ratelend geluid tijdens het gebruik van de badkamer wastafel . Het geluid kan afkomstig zijn van de plotselinge uitschakeling van stroom de kraan of defect leidingen . Lucht in het water lijn zal ook leiden tot slaande lawaai. Oude woningen vaak meer last van luidruchtige sanitaire leidingen , volgens de Benjamin Franklin de Punctueel Loodgieter . Pijp Expansion

Stromend warm water door de badkamer kraan kan leiden tot een kraak of knallend geluid optreden. Het geluid manifesteert als de pijp die het warm water draagt ​​om de kraan opwarmt . Als de buis opwarmt, zal het uit te breiden . Wanneer de buis afkoelt , zal het krimpen naar zijn oorspronkelijke grootte . Terwijl krimpen , zal de pijp veel lawaai maken . Wikkelen isolatie rond de buis zal helpen de ruis te verminderen .
Loose Pipes

Wanneer u het water in de kraan , de leidingen kan beginnen te rammelen , schudden , bang of Clank . De ruis kan optreden als de leidingen los zitten. De druk van het water dat door de buis zal veroorzaken te bewegen en kan beginnen tegen de muur . De trilling van het water in de losse buis kan ook ruis veroorzaken. U moet de de buis vast aan de ruis te verwijderen . Als de leiding niet kan worden bevestigd , vangen het met isolatie om de ruis te voorkomen .
Gebreken

verloop van tijd kan een pijp beginnen te fluiten als het water wordt ingeschakeld vanwege een afzettingen , defecte wasmachine of klep . Als de wasmachine of klep defect zijn, kunt u de taak van jezelf veranderen van hen ondernemen of bel een gekwalificeerde loodgieter . Als het geluid wordt veroorzaakt door sediment , kan de pijp lijden aan roest en aantasting. Als het wordt toegestaan ​​om te blijven erger , kan de pijp
Water Hammer

Overmatige druk van het water dat stroomt door de kraan van de waterleiding en wordt plotseling gestopt door barsten.
klep van de kraan wanneer u de stroom zetten overmatig bonsgeluiden maken . De klep sluiting zorgt ervoor dat de water te stoppen , Terugreis opvragen en weergalmen met kracht naar beneden de pijp . Bekend als een waterslag , kan de piek in de druk in de pijp schaden een boiler , afsluiters , buisleidingen en ringen . Een loodgieter zal een afleider installeren in de buis om te voorkomen dat het water hamer .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032663.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.