Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Hoe maak je een douchecabine te nemen in een bad - Only Badkamer

Terwijl een lange weken in een bad klinkt misschien ontspannen , soms wil je misschien een douche in plaats nemen . U kunt een douchecabine te nemen in een badkuip alleen - badkamer door het installeren bypass douche deuren aan het bestaande bad en de omliggende tegels . U kunt uw badkamer om te toveren in een paar uur met een eenvoudig te installeren glazen deuren en accessoires gevonden in een huis verbetering of bouwmarkt. Wat je
Tegel en bad schonere
Handdoeken
Meetlint
Hacksaw
Bypass douche deur met rails
siliconenkit
Kitpistool
Level
nodig Boor
Carbide beetje
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Verwijder de bestaande glijstang en gordijn , als ze bestaan ​​. Reinig de rand van het bad en de tegels muren. Zorg ervoor dat u alle zeepresten te verwijderen . Spoelen met water en drogen .
2

Meet de lengte van het bad en de hoogte van de tegelwanden van de rand van de kuip tot 1 inch vanaf de bovenkant van de tegels om de grootte te bepalen van de douche deuren die u nodig hebt .

Snijd
3 de basis rail voor de douche deuren met een ijzerzaag zodat de rails passen over de lengte van het bad . Trek 1/8 inch van elk uiteinde om rekening te houden de bedhekken .
4

Stel de basisrail over de rand van de kuip met de baan schuin naar de binnenkant van het bad . Zijn plaats te houden met een hand en knijp een lijn van bad en tegel siliconenkit langs de binnenkant en buitenkant . Druk op de rail in de rand van het bad enkele seconden ingedrukt om de kit te stellen .

Lijn
5 de bedhekken , zodat de onderkant van de rails is gelijk met de randen op de basis rail . Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen de rails zijn recht . Schroef een rail op een moment in de muur . Zorg ervoor dat de rail is recht, en boor door de voorgeboorde gaten in het spoor in de bestaande tegel muur met de hardmetalen bit . Schroef de rail aan de muur.
6

Snijd de top rail om te passen over de lengte van het bad . Trek 1/8 inch om rekening te houden de bedhekken en staanders . Lijn de bovenkant spoor over de bedhekken , en schroef deze op zijn plaats in de bedhekken .
7

Installeer de deurstijlen die bij de douche deuren in de basis spoor en top uiteinden van de bedhekken . Deze staanders houden de douche deur dichtslaan in de muren .
8

Spreid een lijn van kalefateren langs de binnen-en buitenranden van elke kant spoor . Druk op de rails in de tegel stevig enkele seconden ingedrukt om de kalefateren stellen .
9

Schroef de douche deur rollen in de bovenkant van de deuren. Volg de instructies van de fabrikant voor de exacte plaatsing .
10

Til de binnendeur , en steek de rollen in de geleiders in de rails . Installeer de buitendeur op dezelfde manier .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032661.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.