Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> badkamers >> Content

Maximum Aanbevolen Sones voor badkamer Fans

Geïnstalleerd in badkamers die geen raam voor ventilatie hebben , kunnen fans zowel geuren en vocht te verminderen . De eenheden , beoordeeld op hun vermogen om lucht en de luidheid bewegen , niet moeilijk te vervangen . Verkrijgbaar bij het ​​bouwen aanbod winkels , fans lawaai en luchtstroom cijfers op de doos , waardoor het gemakkelijk is om de juiste unit voor uw badkamer te kiezen . Sones

Een sone is een meting van de waargenomen luidheid . Hoe hoger het aantal sones , hoe luider het apparaat is voor het menselijk oor . Normaal gesprek is 1-2 sones . Ritselende bladeren zijn ongeveer 0,5 sones , een koelkast werkt op 1 sone , een tv-toestel spelen op een comfortabel niveau is ongeveer 4 sones , en een drilboor is ongeveer 65 sones .
Gehoorschade kan beginnen op 256 sones , maar de menselijke pijngrens kan oplopen tot 650 sones zijn.
Ideaal Sones voor een badkamer

Aangezien de technologie van de badkamer fans voorziet in een aantal te werken bij vrijwel geruisloze niveaus (minder dan 1 sone ) , wordt het laagste aantal sones beschouwd als ideaal . Een zeer stille ventilator , waardoor slechts een zacht gesis geluid , waarschijnlijk werkt op 1 sone of minder. Het nadeel van een stille ventilator is de kosten : Hoe lager de sones , hoe hoger de ventilator prijskaartje . De voor de hand liggende keuze voor een badkamer ventilator is een met de laagste aantal sones , maar het werkelijke aantal van zorg is de hoogste aanvaardbaar Sone niveau . Ventilatoren voor kleine badkamers mag niet meer dan 2 sones , en ventilatoren voor grotere badkamers mag onder 3 sones blijven. Fans luider dan 3 sones zijn onaanvaardbaar.
Airflow

meeste afzuigventilatoren worden beoordeeld door het huis ventilatie Instituut op basis van hun vermogen om de lucht uit te wisselen in een badkamer minstens acht keer per uur . Badkamer fans aanwezig blijven gedurende 20 minuten om de taak van het vernieuwen van de lucht en het verwijderen van waterdamp te voltooien . De formule te kunnen selecteren een ventilator met de juiste kracht om de lucht te verwijderen is het volume van die ruimte ( lengte x breedte x hoogte) te bepalen , dan delen het cijfer met 7,5 tot een bedrag krijgen . Dit is het noodzakelijk kubieke voet per minuut of CFM , nodig om de lucht meer dan zeven keer per uur wisselen . Nieuwe of vervangende fans moeten voldoen aan de berekende CFM .
Tips voor de installatie

Zelfs een low - sone ventilator kan trillingen geluid maken wanneer verkeerd geïnstalleerd . Gebruik schroeven bij het invullen van een installatie , nooit nagels. Nagels hebben de neiging om los trillen en kunnen leiden tot geluidsoverlast langs de lijn. Groter ontluchting ( 4 inch ) om de druk op de ventilator te verminderen en maken gebruik rustiger . Vent lijnen moet geleidelijk bochten hebben , nooit scherpe bochten .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/bathrooms/1002032658.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.