Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> badkamers >>

Hoe kan ik een Cubby Hole in een betegelde douche installeren

Een Cubby gat , of niche , biedt een inzet plank in een betegelde douche . Niches kunnen komen in een grote verscheidenheid van vormen en maten en zijn ideaal voor kleine douches waar een plank uitsteekt in de douche kan in de weg . Voorgevormde nissen van gegoten acryl is een van de meest eenvoudig te installeren in een douche te betegelen . Ze zijn klaar om te installeren recht uit de doos en geen wijziging of constructie voor de installatie niet nodig . Het installeren van een in een reeds betegelde douche , echter, zal wat extra werk nodig . Wat je nodig hebt
Voorgevormde niche , gedimensioneerd om te passen in de bestaande voegen lijnen
Stud locator
Grease potlood en Stanleymes
Hammer
Beitel
cirkelzaag
Silicone lijm
Toon meer instructies
1

de positie van twee studs in de buurt waar u de niche installeren Locate . Plaats de nis aan de wand tussen de twee noppen . Line up de zijkanten van de nis met de specie voegen tussen de tegels . Dit zal zorgen voor een schonere installatie en een gemakkelijkere tijd het verwijderen van de tegels van de muur. Plaats een waterpas op de bovenkant van de nis om zijn positie te controleren en garanderen dat het recht is. Kopen van 2

teken de omtrek van de nis op de tegel met een vet potlood . Stel de niche opzij .

Graaf de specie uit de perimeter van het gebied waar u wilt dat de niche geïnstalleerd 3 . Gebruik een scherp mes schraap de specie die van de tegels die zal blijven voor de niche kader zullen worden verwijderd. Het mes moet redelijk gemakkelijk te snijden door de specie ; indien het wordt nog lastiger om te werken , het installeren van een nieuw blad .
4

Verwijder de eerste rij tegels in het gebied waar de specie is verwijderd . Gebruik een hamer en beitel om de tegels afbreken van de geprefabriceerde platen , bloot te stellen . Het is niet nodig om alle stenen te verwijderen, mits de omtrek is duidelijk aan de tegels die de niche zal omringen.
5

Snijd de geprefabriceerde platen om het te verwijderen . Gebruik een cirkelzaag geplaatst direct naast de tegels die de niche zal omringen en snijd voorzichtig om knikken de tegels. Verwijder het gedeelte van geprefabriceerde platen van de muur.
6

Test - passen de niche in de uitsparing op de tegel muur om te garanderen dat goed past . Verwijder de niche en opzij leggen .
7

Knijp een kraal van siliconen lijm in een kronkelige patroon over de rug achter de geprefabriceerde platen en tegels in de douche . Plaats de niche terug in de uitsparing en druk het stevig aan de siliconen .
8

Knijp een kraal van siliconen lijm rond de omtrek van de niche waar het voldoet aan de geprefabriceerde platen om het te verzegelen op zijn plaats . De niche moet gelijk met de geprefabriceerde platen achter de tegels zijn; wanneer u tegel de niche , zal het niveau zitten met de omliggende tegels . Laat de silicone volledig drogen , dan tegel de niche.

Hoe te Band Koppelingen Repair

Band koppelingen zijn verstelbare metalen klemmen die een breed scala van toepassingen. Ze worden vaak gebruikt voor pompen , filters , motoren en uitlaatsystemen . Band koppelingen hebben een hefboom die terug in een vergrendelde positie flips , en een schroef die kan worden vastgezet aan het einde met een schroevendraaier . Als de koppelingshendel vastloopt , kan het worden gerepareerd voordat g

Meer dan ooit