Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> architectuur >> Content

Stijlen van Huis Gordelroos

Ten behoeve van bescherming en visuele aantrekkingskracht , het dak is een van de belangrijkste uiterlijke kenmerken van een woning . Als het gaat om het herstellen van een bestaand dak of de bouw van een nieuwe , dient speciale aandacht te worden besteed in de richting van wat voor soort gordelroos moet worden gebruikt . Verschillende factoren , zoals economie en esthetiek , zijn qua omvang , afhankelijk van de koper . Gelukkig zijn er verschillende stijlen van house gordelroos om uit te kiezen . Asfalt Gordelroos ( Samenstelling )

Omdat ze zijn veelzijdig , duurzaam en goedkoop , asfalt shingles zijn enkele van de meest gebruikte op de Amerikaanse huizen . Aan het onderste uiteinde van het spectrum is de standaard drie - tab shingle . Aan de andere kant is de dikkere lagen architectonische grind . Asfalt shingles zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van enkele of gemengde kleuren en hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 20 tot 30 jaar . Naast kosteneffectiviteit , mensen kiezen voor asfalt gordelroos , omdat ze eenvoudig te repareren en zijn bestand tegen vuur .
Hout Gordelroos (Trillen )

Vanuit esthetisch oogpunt , enkele stijlen van gordelroos zijn zo populair als shakes . De wisselende breedte biedt karakter , en veel mensen genieten van de grijs- zilveren kleur van natuurlijk verweerde houten shingles . Wanneer goed onderhouden , kan hout gordelroos duren 30 tot 50 jaar . Onderhoud is belangrijk , omdat onbehandelde shakes kan bezwijken voor meeldauw en splitsen . De kostprijs is het grootste nadeel van houten shingles , omdat ze moeten professioneel worden geïnstalleerd .
Metal Gordelroos

In termen van onderhoud , metaal gordelroos zijn zo eenvoudig om te zorgen voor asfalt gordelroos . Het voordeel ze over asfalt is dat ze vriendelijker voor het milieu . Metalen gordelroos zijn duurzaam , zelfs in barre weersomstandigheden en kan ten opzichte van bestaande daken worden geïnstalleerd . Veelzijdigheid is een andere positieve factor , zoals metaal gordelroos kan worden gekocht in een grote verscheidenheid van stijlen en kleuren .
Klei of beton Tegel Gordelroos

Tile gordelroos te binnen schieten als men denkt aan de Middellandse Zee , de Spaanse en de missie stijlen van architectuur . Tegel shingles worden gebruikt vanwege de esthetische verbetering kunnen brengen om een ​​huis . Met de gebruikte materialen , kunnen deze shingles worden gemaakt in een verscheidenheid van stijlen , vormen en kleuren . Ze zijn van nature brandveilig en over het algemeen gemakkelijk te onderhouden . Tegel gordelroos zijn duurzaam , maar zwaar , en het gewicht eisen voor een gebouw moeten worden overwogen wanneer u ze gebruikt.
Slate Gordelroos

gebruik van duurzame materialen rechtstreeks uit de aarde kan sommige maken van de meest modieuze en unieke gordelroos op de markt. Stone gordelroos , met routine-onderhoud , kan duren voor een zeer lange tijd . Leisteen kan een zeer dure dakbedekking optie zijn , omdat ze professionele snijden en installatie.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/architecture/1002032570.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.