Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> architectuur >>

Wat Drawing zijn vereist voor Building Construction

? Wanneer je gaat om een ​​gebouw te bouwen , er is geen vervanging voor een zorgvuldige planning . De beste gebouwen worden twee keer gebouwd - een keer in de plannen en dan in het echt. Terwijl de meeste goedkeuring van autoriteiten de minimale soorten plannen die ze nodig hebben om de bouwvergunning goed te keuren, kunnen deze geen garantie voor het beste resultaat , van een kwaliteit perspectief als vanuit een kosten oogpunt . Dus wees niet bang om meer plannen dan zijn verplicht te gebruiken. Indeling

De plattegrond is de basis voor alle andere plannen . Het toont het exterieur en interieur afmetingen van het gebouw en de locaties van de sanitaire voorzieningen , verlichting , ramen en deuren . Dit plan wordt vaak opgesteld op basis van de plaatselijke omstandigheden , zodat de resulterende gebouw maakt gebruik van de unieke kenmerken van het land .
Stichting Plan

De stichting plan zal ten minste een dwarsdoorsnede en een bovenaanzicht. De dwarsdoorsnede shows en lijsten de bodemgesteldheid , materiaal specificaties en de manier waarop de materialen worden gemonteerd aan de stichting te creëren . De items in een stichting van plan zijn de soorten van de bodem en geaggregeerde basis, het type en de diepte van voetteksten , de hoogte van de stengel muur , de soorten foundation isolatie en de plaat specificaties , als er een is . Dit plan toont ook het type en de plaatsing van de wapening van beton en de concrete specificaties . De locaties van nut stub outs en aansluitpunten die binnenkomen en verlaten van de stichting worden ook getoond.
Dak en de vloer Framing Plan

Deze plannen tonen alle constructie-elementen die deel uitmaken van het dak en de vloeren . Het dak plan omvat spanten en /of spanten, nok , out- lookers , gevel over het frame , framing voor dakkapellen en dakramen , en details over de overhang , fascia en binnendozen . Deze framing plannen omvatten alle balken en kolommen die het dak ondersteunen en eventuele details over structurele verbindingen waar het dak wordt gepenetreerd door schoorstenen , rookkanalen en ontluchtingspijpen .

De vloer framing plan omvat alle balken , trap openingen , velg en dorpel hout , balken en kolommen die deel uitmaken van de draagconstructie . Er is een detail gedaan voor elke verdieping op elk niveau van het gebouw .
Typische Muur Sectie

Dit is een opengewerkt aanzicht van alle bouwdelen en hoe ze geassembleerd . Het begint met de stichting en strekt zich helemaal naar de top van het gebouw . Dit is een " typische" sectie omdat het toont alleen de bouwdetails voor de gebieden die op elkaar lijken . U maakt een aparte tekeningen voor de gebieden die afwijken van de typische muur sectie . Als er een loft op een plaats in het gebouw zullen er framing details die anders dan de typische wandsectie zal zijn , zodat dat gebied zijn eigen muur sectie zal hebben .
Site Plan

Dit plan laat zien hoe de bouw van de site past. Het beschrijft waar de nutsbedrijven zijn , of waar ze worden binnengebracht Het toont de verhogingen van het land in stappen , de opritten , natuurlijke waterstromen en belangrijke details zoals rock richels . Dit plan omvat ook het pand grenzen , erfdienstbaarheden , recht van overpad en locaties van eigendom markers .
Anders

Verhogingen tonen de voltooide structuur op de site in een aantal verschillende opvattingen. Elk van deze verhogingen kunnen " call - outs " die verwijzen naar andere tekeningen die details specifieke gebieden. Je moet andere standaard plannen ook graag een sanitair plan, mechanische plan, elektrische plan, raam schema en deur schema.

Wat is een concreet Frost Wall

? Terwijl alle huizen schijnbaar vertonen dezelfde fundamentele facetten - muren, daken , ramen, deuren en nog veel meer - regionale omstandigheden vaak van invloed op de specifieke kenmerken van het gebouw . Gebouwen in een koud klimaat , bijvoorbeeld , vereisen speciale bescherming tegen elementen kunnen veroorzaken ernstige schade . De betonnen vorst wand is een dergelijk element , ontworpen om

Meer dan ooit