Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> architectuur >> Content

FHA Home Inspector Certificering

Wanneer iemand koopt een huis met behulp van een lening van de Federal Housing Administration , zal het pand een kleine inspectie ondergaan van een FHA gecertificeerd taxateur . De koper heeft ook de mogelijkheid om een woning te huren inspecteur uitgebreider eigendom inspectie uit te voeren , met dien verstande dat de inspecteur is FHA gecertificeerd. Betekenis

Property inspecties tussen 02:58 uur in beslag en zal een test van elektrische, mechanische en structurele elementen van een eigenschap met zich meebrengen . Onroerend goed inspecties zijn een extra kosten voor de koper. Om een FHA lening ontvangen, moet kopers een inspecteur die is gecertificeerd en gelicenseerd door de FHA -programma hebben .
Technische eisen

FHA gecertificeerde inspecteurs moeten kunnen verzenden en ontvangen e-mail , gebruik maken van het internet, en hebben een basis computerkennis in een Windows- gebaseerd systeem .
keuringseisen

FHA gecertificeerde inspecteurs moeten bouw-en mechanische expertise tentoon en volg FHA inspectieprotocol . Inspecteurs zijn verplicht een minimum van 250 woningen inspecties zonder hulp voor het aanvragen van FHA certificering te hebben afgerond .
Vereisten

De aanvraag voor certificering met FHA moet online via ingediend het Ministerie van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling website , samen met ondersteunende documentatie van de voorafgaande inspecties . FHA ontkent automatisch toepassingen die onvolledig zijn of onjuiste aanduidingen bevatten .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/architecture/1002032358.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.