Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> architectuur >> Content

Student Project Ideeën voor elektronische Smart Homes

Of u nu geïnteresseerd in technologie, techniek of architectuur bent, kun je experimenteren , maak uw huis slimmer en vervullen die klasopdracht door het invullen van een elektronische smart home student project . Elektronische smart home projecten kunnen verwijzen naar elektronische upgrades die uw huis groener en slimmer maken zoals het maken van uw huis meer energie-efficiënt , of het kan een project waar u uw huis te maken slimmer door het automatiseren van enkele van de elektrische systemen betekenen . Get Wired

Als je werkt op een basis project voor school en hebben een moderne elektronica project , krijgen bedraad . Maak een project waar u alle of een deel van uw huis te automatiseren . Volgens Popular Mechanics , vanaf 2007 , kon je kopen en installeren de basiscomponenten om te beginnen met het automatiseren van uw huis, zoals elementen om uw lampen te automatiseren , voor minder dan $ 100 . U zult ook een speciale harde schijf of computer control center die niet zal gaan slapen van waaruit u uw systeem en software te draaien om alles te automatiseren nodig . U kunt de software aan te schaffen , of gebruik van een open - source programma , zoals MisterHouse , om alles samen te werken .
Maak een Specifieke
Programma

Als u op zoek bent naar iets meer geavanceerd dan lampen, een specifiek programma te creëren . Automatiseer energie componenten, zoals de thermostaat en verwarming , in uw huis efficiënter te laten verlopen . Voer de bedrading naar een verscheidenheid aan items te automatiseren in een bepaalde kamer in uw huis , zoals een home theater kamer . Automatiseer de lichten dimmen en de televisie en dvd-speler aan te zetten voor de film kijken . Schrijf het project . Maak dan een video van de automatisering van de voltooide kamer in actie . Als je echt ijverig, het programma van het systeem om te reageren op een spraakopdracht , bijvoorbeeld " film . "
Create Something New


een creatieve nemen , iets nieuws te creëren . Hoewel het idee en de praktijk van domotica en intelligente huizen rond voor een tijdje, de meeste thuis is nog steeds niet geautomatiseerd slim of . Het is een groeiend gebied , en consumenten worden steeds meer en meer geïnteresseerd . Toepassingen voor mobiele telefoons en andere apparaten die interageren met een van de huis van elektronische systemen , zoals een beveiligingssysteem , al bestaan. Maak een programma of applicatie voor de iPhone of een smartphone om te communiceren met uw smart home -systeem via een draadloze verbinding . Geef uw huis een stem , dus het kan je dingen zoals wanneer de mail is aangekomen of het raam is gebroken vertellen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/architecture/1002032299.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.