Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> architectuur >> Content

Wood Framing Voorwaarden

Bij de bouw van een frame voor een huis of een gebouw , is het belangrijk om de termen te kennen . Het leren van de verschillende termen voor hout inlijsten zal helpen om de instructies of plannen te lezen . Bijvoorbeeld , bij het lezen van de plannen , te weten het verschil tussen een spant en een brace is essentieel om een ​​sterke frame. Bretels

Bretels worden verbruikt bij de bouw van een huis of gebouw . De hoeken van het frame samen geschoord met een stuk van tijdelijke hout . De beugel is vastgezet in de twee wanden op de hoek van het gewicht van elke wand gebruiken tegen de andere . Beugels zijn ook genageld van de muur naar de vloer voor ondersteuning. De brace wordt meestal genomen zodra andere ondersteunende platen zijn in de plaats, zoals spanten of hoekverbindingen .
Studs

De wand frame is gemaakt met studs . De noppen zijn evenwijdig met elkaar en loodrecht op de voetplaten en sluit de horizontale voetplaten boven en onder het kozijn . De studs zijn meestal een 2 bij 4 of 2 met 6 planken , afhankelijk van de belasting van de muur zal dragen . De stoeterij wordt ook gebruikt in binnenwanden voor steun en structuur . Alle gebouwen gebruiken studs, metaal of hout , bij het uitstippelen van het gebouw om het te ondersteunen . De studs zijn goed gepland met ruimtes voor ramen en deuren .
Rafters

Rafters zijn het frame van het dak . De spanten zijn meestal 2 met 10 of 2 door 12 borden die de belasting van de dakbedekking te dragen. Spanten zijn onderverdeeld in vijf categorieën : algemeen , heup , jack , kreupele en de vallei . Elke categorie is een ander type dakspar gebruikt bij de opbouw het kader van een dak . De gemeenschappelijke dakspant zit bij een hoek van 90 graden vanaf de bovenkant van het kozijn , bekend als de dop plaat , naar de nok bord , dat is de middelste plank van het dak.
Joists < br >

de onderbalken een reeks 2 met 8 , 2 10 of 2 met 12 planken dat frame of het plafond of de vloer van een gebouw . De balk platen zijn evenwijdig aan elkaar en loodrecht op de bouten in de muren . Dit type framing ondersteunt de muren , balken en andere belangrijke delen van het frame . De balk boards zijn waar de plafondplaten en de vloerdelen zijn bevestigd aan de volledige ruimte te creëren .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/architecture/1002032075.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.